Välkommen till Sverige Mot Rasism.
I det här inlägget kommer vi att prata om vår huvudsponsor Nordisk Maskin, som under förra året klev in som huvudsponsor till oss för att bistå med ekonomisk kraft till att lyckas med vårt ärofyllda uppdrag i samhället. 

Vårt samarbete med Nordisk Maskin började tidigt under 2020 och vi fick tidigt tycke för varandra och Nordisk Maskin förklarade direkt att dom gärna är med och bidrar till ett bättre samhälle tillsammans med oss. Vi tog in dom som huvudsponsor vilket innebär att dom är med och supportar med finansiella muskler samtidigt som vi hjälps åt att nå ut med vårt budskap – Sverige mot rasism. 

Vilka är Nordisk Maskin?

Nordisk Maskin är en E-handel inom jordbruk, skogsbruk och mark- och anläggning. I deras webbshop kan du handla allt från enklare verktyg till maskiner och tyngre redskap. Deras webbshop passar allt från privatpersoner till större företag som arbetar inom mark och anläggning. Om du ska beställa produkter därifrån så kan du enkelt delbetala, betala med faktura och betala direkt med bankkort. Hela deras betalningsmodell är otroligt simpel och det skall vara enkelt att beställa från Nordisk Maskin.


Deras ambition är att bli störst i Norden inom sitt segment. Idag så säljer dom produkter från stora leverantörer som Swepac och SE-Equipment. Dom planerar att växa och expandera ännu mer, vilket gör det till en otroligt inspirerande resa och en spännande framtid.

Vi är stolta över att ha Nordisk Maskin som huvudsponsor till oss på Sverige Mot Rasism. Tack för att ni tror på oss och vill vara delaktiga i vårt viktiga arbete i samhället!
Är du verksam inom mark och anläggning så tipsar vi dig om att besöka www.nordiskmaskin.se för att hitta dina framtida produkter!

Tack för att du läst vårt inlägg!