Vi är glada att kunna presentera en ny huvudsponsor till Sverige mot rasism. Det är sängfabriken.se som har valt att kliva in och stödja oss i vårt viktiga arbete. Tillsammans blir vi starkare 🙂

Sängfabriken.se både tillverkar och säljer sängar, madrasser, bäddmadrasser, sänggavlar, sängkläder och andra sängtillbehör av hög kvalitet. Kort och gott så erbjuder dom allt du kan tänka dig inom sängar.

Något dom är kända för är att dom handtillverkar alla sina sängar och lägger ner mycket tid och kärlek i processen. Trots det har dom väldigt bra priser i jämförelse med andra likvärdiga sängtillverkare.

Under nästa vecka kommer vi att ha en liten tillställning i Motala där vi kommer att presentera vår nya huvudsponsor. Dessutom kommer vi att ta fram en plan om hur vi ska komma framåt i vårt viktiga arbete mot rasism och ta reda på hur vi bäst kan vara till nytta för varandra. Vi hoppas på en lång och givande relation där vi kan kämpa mot rasism i Sverige.
Vi är alltid på jakt efter nya sponsorer som kan bistå oss i arbetet så när vi fick med Sängfabriken på tåget vart vi givetvis mycket glada. Nu laddar vi inför nästa veckas möte som vi hoppas kunna inbringa nya idéer och planer. Vi är ett glatt gäng på sju personer som kommer att möta upp folket från Sängfabriken samt en annan möjlig sponsor som vi inte vågar outa riktigt än. Boende är bokat och klart sedan länge och lättnaden är stor över att restriktionerna har släppt något. Vi kommer givetvis hålla avståndet ändå samt tvätta eller sprita händerna ofta 🙂 Men det underlättar så klart att man är lite friare och så känns det kul att vi kommer att kunna umgås lite längre efter tillställningen och lära känna varandra ännu bättre. Vi har bokat bord på en restaurang och hoppas att alla vill sitta kvar länga och hålla låda över ett glas. Enligt erfarenhet brukar det bli enklare både att lära känna varandra och komma på goda idéer i sorlet av glada människor och bestick som slamrar mot porslin. Gärna sent in på småtimmarna. Men det får tiden utvisa. Jag känner på mig att många kommer att vara trötta efter dagens tillställning så det kanske får bli under nästkommande dags frukost som idéerna kommer att sprudla. En kopp kaffe och en fralla är ju inte heller så tokigt att ha till hands när man spånar vidare på gårdagens planer.