Under hela min resa med sverigemotrasism.se så har jag haft en huvudsponsor som hjälpt mig något enormt. Varje månad har jag fått hem ett tandblekningskit från BeConfident, Dentaworks, WhiteOne och Dentway. Det är viktigt för mig att ha vita tänder eftersom jag deltar i en hel del debatter som sänds live i både TV och på nätet. Jag har sedan min första användning av tandblekningskiten blivit positivt överraskad och det är något jag använder löpande varje månad.

Funderar även du på att bleka tänderna? Då är du inte ensam. Aldrig tidigare har lika många blekt tänderna som idag och marknaden växer lavinartat.

En av de stora skillnaderna på marknaden just nu och för ett par år sedan är att det idag går minst lika bra att bleka tänderna hemma som hos en tandläkare eller på en skönhetssalong. Frågan är bara vilken tandblekning som är bäst för hemmabruk?

Vilken är bästa tandblekningen hemma?

Efter att ha granskat marknaden i detalj och även testat de ledande produkterna kan vi med säkerhet säga att följande fyra aktörer är bäst för tandblekning just nu.

  • BeConfident – En av de största aktörerna på marknaden med prisvinnande produkter som utvecklas och testas i både USA och Sverige. Företaget utmärker sig framför allt med de omfattande tandblekningskit som de tillhandahåller och som erbjuder en heltäckande blekning.
  • Dentaworks – Denna aktör är mycket väletablerad i Sverige och har gjort sig ett namn för sina effektiva blekningsprodukter. Enligt egen utsago erbjuder Dentaworks produkter lika effektiv tandblekning som hos tandläkaren, fast med mycket färre risker.
  • WhiteOne – Letar du efter en enkel och snabb blekningsmetod rekommenderar vi WhiteOnes whitening strips som helt enkelt klistras på tänderna dagligen. Företaget har även andra blekningsprodukter, men deras whitening strips är bäst i branschen.
  • Dentway – Sedan starten 2015 har DentWay dominerat den svenska marknaden med enastående produkter. Vidare har företaget flera gånger utsetts till “bäst i test” av oberoende källor.

Att tänka på

Innan du klickar dig vidare och beställer hem ditt första tandblekningskit måste du vara införstådd med att det finns vissa risker med att bleka tänderna hemma.

Därför rekommenderar vi alltid att du vänder dig till din tandläkare innan du börjar bleka tänderna. På så sätt kan du få reda på om din munhygien är lämplig för en tandblekning eller inte. Det kan även finns vissa sjukdomar och mediciner som ökar riskerna.