För ett par månader sedan så var vi på roadtrip med hela gänget från Sverige Mot Rasism. Roadtripen skulle bestå i en Sverige-runt resa där vi skulle besöka olika platser för att demonstrera och hålla tal på ett par evenemang. När vi påbörjade vår resa ner mot Skåne så fick vi problem med bilen nere i Hässleholm, vilket såklart skapade panik i bussen. Vi visste inte alls vad vi skulle göra eller vad som var felet, ingen av oss är bilälskare om vi säger så. Vi började googla för att leta rätt på någon som kan sådana saker. Av en slump hittar vi in till BGbildelar.se och tvekar inte en sekund på att ringa in till dem för att fråga om hjälp.

Eftersom vi är riktigt okunniga på bilar och bildelar så fick vi tala med en riktigt trevlig kille som kunde vägleda oss genom allting. Vi tog tillsammans reda på vart felet låg och han kunde sedan hjälpa oss beställa rätt grejer som kunde levereras med expressfrakt med en reparatör (från en annan firma) som tog sig ner till oss dagen efter för att åtgärda felet på bussen. Snacka om service deluxe? Tack så hemskt mycket till BGbildelar.se. Detta inlägg kommer vi prioritera till dem, eftersom dom hade en enormt bra support och var otroligt hjälpsamma i allt kaos.

Om ni någon gång letar efter bildelar så kan vi varmt och starkt rekommendera BGbildelar.se. Dom har allt i sitt sortiment, ett otroligt brett sortiment där det finns något för alla.

Vi kommer definitivt att använda oss av BGbildelar.se i framtiden. Deras kundtjänst var enormt bra och vi är enormt tacksamma för det.

BGbildelar.se gjorde så att vi kunde fortsätta vår roadtrip genom Sverige. Tack till er så kunde vi fortsätta vår demonstration – Sverige mot Rasism.

Vi hörs i nästa inlägg,

SverigeMotRasism.se