Hej, hallå och tjena kära läsare! Idag ska jag prata om något som många funderar över och det är nämligen hemstädning. Allt fler jobbar mer, pendlar längre och vill få mer tid över för familjen, matlagning, träning eller andra hobbys men som bekant i vårt moderna samhälle räcker inte tiden alltid riktigt till.

Ett bra sätt att få mer tid över för sig själv är att leja ut städningen hemma. Det kan man göra genom att till exempel anlita en städfirma. En städfirma är gärna någon som man vill få en bra relation med eftersom man ofta köper en löpande tjänst. Till exempel städning varje vecka, eller varannan vecka, eller en gång i månaden.

Då är det bra att veta att man anlitat en proffsig städfirma som man kan lita på och som man trivs med. Jag hittade en väldigt bra städfirma genom att söka runt lite på Google. När jag skrev in hemstäd falun i sökrutan hittade jag in till RH Städ vilket var en positiv bekantskap.

Jag anlitade dom först på prov en gång och blev supernöjd med resultatet. Hela hemmet var skinande rent och de hade städat och skrubbat i alla vinklar och vrår.

Så jag bestämde mig för att anlita dem på ett rullande avtal. Först fick jag städhjälp en gång i månaden och varje gång blev hemmet skinande rent. De är verkligen superproffsiga!

Men som den slarver jag är hann hemmet bli stökigt igen någon vecka innan det var dags för dem att komma nästa gång. Så jag ökade på volymen. Först gick vi upp på städning varannan vecka men med tanke på hur bra resultatet blev tänkte jag att här är det värt att investera i hemmet.

Så nu har jag hemstäd varje vecka. Och jag kunde inte vara nöjdare med RH Städ, de är verkligen bäst!