Vi vill börja med att tacka Avloppscenter för att kliva in som sponsor för Sverige mot rasism. Man tror på vårt arbete mot rasismen och väljer alltså att hjälpa till med medel för att underlätta vårt arbete.

För att göra en lång historia kort så började det med att min kamrat Lars kom i kontakt med Avloppscenter när han letade efter minireningsverk till hemmet. Man började prata och det slutade alltså med att man ville på ett eller annat sätt engagera sig i Sverige mot Rasism vilket vi tycker är helt fantastiskt.

Avloppscenter är störst i Sverige på enskilda avlopp. Från utedass till reningsverk. Enligt Lars fastnade han för Avloppscenter tack vare deras kostnadsfria rådgivning där han blev varmt omhändertagen och ledd framåt för att slutligen välja rätt beslut för vilket minireningsverk som skulle passa hans hem bäst.

Om vi ska gå in lite mer på Avloppscenter så vill företaget bli det självklara valet i branschen, dem vill göra det där lilla extra för att sätta ett avtryck. man vill gå bort från den tradionella grossistrollen som bara jobbar med entreprenörer till att bli en av de ledande organisationerna för information och försäljning.

Vi vill kort och gott erbjuda den mest kostnadseffektiva lösningen för varje kund och entreprenör!