Vi kommer inom kommande månader genomföra en undersökning angående hur rasismen är utsträckt inom mindre orter och städer. Vi kommer att använda oss av företaget Supportföretaget som kommer hjälpa oss med vår kundundersökning.

Det ska bli fantastiskt spännande att se resultatet, då vi vet från tidigare val att Sverigedemokraterna är starkast inom mindre städer och byar, med det sagt menar vi inget att Sverigedemokraterna på något vis skulle vara rasister men många anspelar på det att det fortfarande kan vara så.

Vi kommer löpande att informera våra besökare angående undersökningen. Med lite tur kan vi vara igång redan i September månad. Då det är ett ganska stort projekt att dra igenom och en väldigt genomgående undersökning som vi verkligen vill ta seriöst på så har vi valt att inte stressa fram något utan låta det ta den tiden det faktiskt tar.

Vi kommer löpande att uppdatera dessa kundundersökningar då det eventuellt kan ta lite för lång tid innan alla undersökningar är klara. Så vi tror mer på att hela tiden visa upp resultatet i respektive stad och bygga något runt det som är intressant.

Skulle ni vilja ha uppdateringar när en ny bloggpost postas inom ämnet så kan ni prenumerera på inlägget så missar ni aldrig något som har med undersökningen att göra.

Är det några frågor angående något av det vi skall göra eller som vi publicerar i framtiden så är det bara höra av sig så ska vi svara så utförande som vi bara kan.

Ha en fin dag i värmen!
Sommaren är äntligen här!