Hej! Nyligen har vi på Sverige mot rasism testat på ecigg från eciggcity.se för att sluta röka, och efter att ha testat deras produkter startat ett samarbete tillsammans! Dem på eciggcity.se anser att vårt arbete mot rasism är lika viktigt som oss, vilket är väldigt viktigt i vårt samarbete. 

På deras hemsida hittar man snabbt en länk till olika startpaket för oss nybörjare som gjorde att vi lätt hittade någon produkt att starta med. Vi la en beställning på eciggcity.se och har testat deras produkter de senaste månaderna, och även dem av oss som varit kritiska blev positivt överraskade. 

Vi började med att trappa ner rökningen under en månad och ersätta mot deras el-cigg vilket gick förvårdnandvärt bra, för några av oss tog det lite längre tid men det beror ju på  hur ens beroende såg ut innan. Vi var lite osäkra på vad vi skulle köpa när det kom till e-juice och nikotinhalt, men fick hjälp av deras kundservice och guider på eciggcity.se. Det slutade med att några av oss köpte deras Aspire PockeX Kit där man köper till e-juice separat. Nu i efterhand känns det betydligt mer hälsosammare, vilket det också är, att inte röka vanliga cigaretter längre. 

På eciggcity.se har dem ett stort utbud av olika el-cigg och vapes, så det ska passa utefter allas behov. Många är små och smidiga, där man också har möjlighet att välja mellan olika färger eller utseenden. För att inte tala om utbudet på deras e-juicer, där har dem smaker som garanterat kommer passa alla. Det är också lätt och smidigt att justera nikotinhalten, så man sen kan trappa ner ännu mer och till och med köpa nikotinfritt tillslut. 

Detta samarbete med eciggcity.se känns för oss superkul och viktigt, för att vi alla i samhället ska kunna leva hälsosammare liv även om vi har beroenden som är svåra att sluta med. Och att dem också har samma ståndpunkt som oss när det kommer till rasism. 

Nu ska jag gå ut och njuta av min el-cigg, ha det bäst!